divendres

wii sports


WII SPORTS RESORT
Hola, sóc Juanjo i ara us explicaré un joc.
Wii SPORTS RESORT és un joc d’esports que té crec que
12 jocs, que són aquests: Tennis (de taula), tir amb arc, Piragüisme, Wakeboarding, Esgrima, Esports de volar (n’hi han de 3 tipus diferents), Ciclisme, golf, frisbee i també n’hi ha un que es diu esports d’aigua.
En canvi es va fer la data de llançament va ser 1 mes, 3 setmanes i 1 dia després del llançament de la aplicació WhatsApp. Només es va llançar al Japó aquell dia, al mes següent es va llençar per a tot el continent europeu i a Corea del Sud i del Nord al juny del 2010 (fa 9 anys i 7 mesos que es va llançar ja per a tot el món). La veritat que els experts en aquest tipus de treball, diuen que és recomanable per a nens i nenes que tenen 7 anys o més, és a dir, a partir de 7 anys i també per als amants. És necessari que tinguis els 2 comandaments que et diré a continuació: Nunchuk (necessari per a alguns esports com ciclisme i tir amb arc) i també El Wii Motion Plus o també Wii Remote Plus. Espero que us hagi agradat i si voleu, poseu un comentari.

JUANJO RAMÍREZ BLANCO


1 comentari:

Escola Joan XXIII ha dit...

Hola Juanjo,

jo no en sé gaire de consoles i jocs... quan era petita jo tenia la game boy i la mega drive. Els coneixes? amb el Mario i el Sonic.