CURS DE CUINA
El divendres dia 10 de maig, vam fer un taller de cuina a la SIEI on la Cristina Li, ens va ensenyar com fer una recepta típica de la Xina ( Dumplings o Gyozas) ens la explica així:
Per fer el farçit:
Preparar la carn de porc i picar-la,
comprar les verdures que t'agradin,
tallar les verdures,
remenar la carn en el sentit de les agulles del rellotge,
agefir la soja, sal, aigua, oli i sucre a la carn,
afegir les verdures a la carn i remenar-ho tot.
Per fer la massa:
Afegir la farina en un bol,
afegir l'aigua i ous a la farina,
amassar la farina, fins que estigui ben barrejada,
tallar la massa en petites parts,
amassar la petita massa fins que quedi rodona i fineta,
Afegir la carn a la massa, doblegar la massa deixant la carn al centre, tancar la massa i ja tenim les empanadilles.
Posar les empanadilles a la paella, afegir aigua i tapar la paella, encendre el foc, esperar deu minuts, ja ens podem menjar les empanadilles.
Cristina Li
6 comentaris:
Wow! M'encanten les gyozas, m'apunto la recepta per provar-la a casa.
Mireia
Quina bona pinta!! mmmmmmm!!!! :D
No cal preguntar si s'ho van passar bé, les cares paguen! Igual tenim potencial de futurs Masterchefs!
Quin divendres! La Cristina pobre patia perquè no quedaven perfectes els gyozas, però ja li vam dir que no passava res oi? l'objectiu era relacionar-se, aprendre les nocions bàsiques de cuina, etc.
Al final se'ns va fer curta l'hora! el proper dia farem gelats!
Uauuu! Quin nivell!!! Aquestes gyozas tenen molt bona pinta, enhorabona nois!
Anna, si feu gelats avisa!!! ;)
Debien estar boníssimes! Jo vaig veure al Alex marxan cap a casa seva amb un plateret i anava contentíssim.
Moltes gracies Cristina per ensenyar-nos coses del teu país. Espero que tu també aprenguis del nostre
Publica un comentari a l'entrada