dimarts

SORTEO DE NAVIDAD 

En la usee estamos haciendo el sorteo de navidad para ir de excursión al port aventura y esperamos que lo pasemos bien y que haga buen día, en el sorteo hay una paletilla de jamón ibérica y una cesta con vino blanco, aceite bueno, cava, avellanas, carquiñolis y turrón de chocolate por cierto el jamón es pata negra estamos vendiendo 200 boletos de la cesta.


Izan y Ivan


Tenim dos premis una Cistella de nadal i un pernil  
El dilluns dia 19 hem fet un sorteig de una cistella i li ha tocat al professor de secundària  Jose Garcia i el pernil li ha tocat a la educadora de primària Alba Marches.
La cistella porta vi, cava, torrons, oli ,avellanes  i lo  millor es un pernil de pota negra . Per la loteria ens a costat vendre tots els números alguns alumnes no se han esforçat gaire en vendre los bolets alguns altres sí.

Juanjo 



4 comentaris:

Unknown ha dit...

Espero que aconseguiu el vostre objectiu d'anar d'excursió a Port Aventura!! Després de tota la feina que esteu fent, serà ben merescut!

María Gómez ha dit...

Enhorabona als guanyadors de la cistella de Nadal! Espero que la gaudiu molt.
Un petó a tots els nois i noies de la USEE. Us desitjo Bones Festes!

María Gómez

Montse Sarda ha dit...

Eiiii, quina sort heu tingut, ole,ole,ole!!! i que guapets esteu a les fotos!!!Bones Festes de Nadal a tots i ja ens direu si feu més cosetes per poder participar.

Jose ha dit...

Eiii!!! dir-vos que tots els productes de la cistella de Nadal estaven boníssims!!!

Estic segur que haureu recollit força dinerets!!!

Felicitats!!