dimecres

HORT 

Després de les vacances hem tornat a les tasques de l'hort, ens l'hem trobat una mica sec, però les plantes havien crescut molt. 
Els ràvens casi que ja els podem collir! 
Els gats han continuat esgarrapant la terra i fent de les seves. 

Alumnes de la USEE



4 comentaris:

Aleix ha dit...

Sembla que les vacances també han anat bé per les plantes. Tot i que dieu que estan una mica seques fan molt bona pinta.

Ànims!!

A l'hort hi trobo a faltar alguna maduixera. ...és que m'agraden molt les maduixes

Anònim ha dit...

Eiii joves agricultors!!! Quin goig fa l.hort... Continueu així i aviat recollireu moltes verdures!!!

Jose G

Angi Reyes ha dit...

¡Hola a tod@s! Soy Angi, una antigua profe de la USEE, confío en que algunos me recordaréis. He estado navegando por vuestro Blog, que por cierto, tiene un fondo chulísimo. He pasado un buen rato explorando las actividades que hacéis con Ana (¿sabéis que estudiamos juntas?) y es estupendo ver que lo pasáis tan bien. Me ha hecho especial ilusión toparme con fotos y trabajos de alumnos que hace ya algún tiempo que no veía. Raúl, Abdela, Ylenia (te has convertido en una auténtica señorita), Kike, Pablo, Aida... Incluso he aprendido cosas gracias a Àlex, no sabía yo que un branquiosauro podría haber tenido dos corazones... ¡asombroso! Saida, a mi también me encanta el Kebap, a partir de ahora le pondré pimiento mmmm...! Gracias a todos por seguir poniendo tanta ilusión en lo que hacéis y seguir actualizando el Blog con vuestros escritos para que otros os podamos seguir. Un fuerte abrazo y mucho ánimo a todos.

Unknown ha dit...

Quin descans tornar de vacances i veure que les verdures de l'hort estan vives!
I aquests dies l'hort ens ha fet suar portant l'aigua. Però els ravens estaven bons eh?