CURS DE CUINA
El divendres dia 10 de maig, vam fer un taller de cuina a la SIEI on la Cristina Li, ens va ensenyar com fer una recepta típica de la Xina ( Dumplings o Gyozas) ens la explica així:
Per fer el farçit:
Preparar la carn de porc i picar-la,
comprar les verdures que t'agradin,
tallar les verdures,
remenar la carn en el sentit de les agulles del rellotge,
agefir la soja, sal, aigua, oli i sucre a la carn,
afegir les verdures a la carn i remenar-ho tot.
Per fer la massa:
Afegir la farina en un bol,
afegir l'aigua i ous a la farina,
amassar la farina, fins que estigui ben barrejada,
tallar la massa en petites parts,
amassar la petita massa fins que quedi rodona i fineta,
Afegir la carn a la massa, doblegar la massa deixant la carn al centre, tancar la massa i ja tenim les empanadilles.
Posar les empanadilles a la paella, afegir aigua i tapar la paella, encendre el foc, esperar deu minuts, ja ens podem menjar les empanadilles.
Cristina Li